Известие

Collapse
No announcement yet.

Броня за 147 от GTA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dobromirski Покажи съобщение
    Тез пък много скъпи Аз гледах таз: http://www.tolytuning.com/e107_plugi...roduct=2&cat=1 , някой да е взимал от тях и ако знае от какво са направени ( ABS или смола)
    Аз съм взимал от тях едни прагове, но постъпиха малко некоректно...Изрично казах, че колата е двуврата, а като дойдоха праговете идваха 2см по-къси.... Пасваха идеално на 4-врата 147-ца...След разговор по телефона се оказа, че не може да ги върна и да ми върнат парите, а и не можеше да ги върна и да ми пратят прагове с мойте размери... Отделно че не дойдоха в офиса, в който се разбрахме и трябваше да ходя да си ги търся от главния склад на ЕКОНТ итн итн..

Матеряла, от който са направени не беше Абс , а смола
    Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 10:45.
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Днес ми остана малко свободно време и реших да го прекарам с любовницата. Купих и ново бижу от
      http://www.tolytuning.com , видно на снимката.
      На пръв поглед съм разочарован от изработката, ( не са изрязани каналите за охлаждане под централната решетка, тънка е като вестник, и е напукана на няколко места), и се надявам , като тръгна да я монтиран , да не остана втрещен .
      То се е видяло , че ще има доработки преди монтажа.
      ПП: Май ще взема да си направя един калъп от тази
      Attached Files

Comment

Днес ми остана малко свободно време и реших да го прекарам с любовницата. Купих и ново бижу от
        http://www.tolytuning.com , видно на снимката.
        На пръв поглед съм разочарован от изработката, ( не са изрязани каналите за охлаждане под централната решетка, тънка е като вестник, и е напукана на няколко места), и се надявам , като тръгна да я монтиран , да не остана втрещен .
        То се е видяло , че ще има доработки преди монтажа.
        ПП: Май ще взема да си направя един калъп от тази
        Тъкмо се бях навил да взема задна броня за 156-цата и ти ме отказа какво имаш предвид под тънка?

Comment

На места е под милиметър. Сега разбрах, защо са намалили цената - намалили са и материалите
          Ако я хвана там, където трябва да са болтовете, които би трябвало да я държат на колата, ще се счупи
          Сега се чудя как да я окрепя преди да съм изрязал дупките на централната решетка, че ще се разпадне
          Last edited by dobromirski; d.m.y г., 23:36.

Comment

На места е под милиметър. Сега разбрах, защо са намалили цената - намалили са и материалите
            Ако я хвана там, където трябва да са болтовете, които би трябвало да я държат на колата, ще се счупи
            Сега се чудя как да я окрепя преди да съм изрязал дупките на централната решетка, че ще се разпадне
            Комай ще ти се наложи да я подлепиш или както спомена по-горе,да я ползваш за напрвавата на калъп и си в бизнеса...
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
              Комай ще ти се наложи да я подлепиш или както спомена по-горе,да я ползваш за напрвавата на калъп и си в бизнеса...
              И според мен ако и сложиш два пласта стъклопласт отзад ще е най-добре. Само не знам, като казваш, че е толкова тънка, да не би да е много деформирана и като я уякчиш да има проблеми при монтажа после.
              146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Ако ще я ползваш за калъп, за да направиш по-читава отливка, съм склонен да дам едни 100-150лв, за да ми направиш и на мен една предна брония....Така мисля, че ще си избиеш паричките Предполагам и други колеги със 147 ще искат да се възползват от калъпа...
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
                  И според мен ако и сложиш два пласта стъклопласт отзад ще е най-добре. Само не знам, като казваш, че е толкова тънка, да не би да е много деформирана и като я уякчиш да има проблеми при монтажа после.
                  И на мен това ми беше първата идея, но отзад е намазана с нещо бяло, като тебишир и цапа по същият начин . Та предполагам , че шанса смолата да лепне върху тебишира е нищожен Ще трябва да се шкури , чисти ...гадна работа

Comment

И на мен това ми беше първата идея, но отзад е намазана с нещо бяло, като тебишир и цапа по същият начин . Та предполагам , че шанса смолата да лепне върху тебишира е нищожен Ще трябва да се шкури , чисти ...гадна работа
                    Може да е пълнител който е използван в смолата, топки или стъклени фибри (недай си боже креда)... пробвай да го изчистиш с микрофибърна кърпа най вероятно е правена с полиестерна смола (няма как да е друга за тази цена). Няма да е лошо да я подсилиш отдолу, но с епоксидна! На местата за закрепване ти препоръчвам да удвоиш или утроиш дебелината на ламината!
                    На колегата който предлагаше 100-150 лв. за броня ще му кажа, че само материалите (ако се използват подходящите качествени материали) не могат да покрият тази цена!
                    Have A Nice Day
                    o/_______\o
                    (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                    []=о===о=[]

Comment

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                      На колегата който предлагаше 100-150 лв. за броня ще му кажа, че само материалите (ако се използват подходящите качествени материали) не могат да покрият тази цена!
                      Благодаря, за което

Ами, ако все пак колегата е решил да прави калъп, нека си каже цената и да действаме

FIAT Coupe 16VT

Comment

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                        ... пробвай да го изчистиш с микрофибърна кърпа ...
                        или ако е по-упорито с пясъкоструйка стига да не отнесе цялата броня
                        146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Нека събудим малко темата, какво стана с бронята колега?
                          Alfa Romeo 147 JTD '01

Comment

Ако не се лъжа,колегата си я сложи и след време си продаде колицата...
                            sigpicAlfa Romeo 147,1.9JTD(115hp)

Comment

Първоначално публикувано от daksy Покажи съобщение
                              Ако не се лъжа,колегата си я сложи и след време си продаде колицата...
                              Начи никви брони!
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

И аз съм `Мераклия на такава броня` така че ако ако има некои новини от къде и как да си Намера Нека Пише...
                                Alfa 147 1.9JTD 16v 140hp

Comment

Working...
                                X